Lagare cu rulmenti

Lagare cu rulmenti

Unități de rulmenți oscilante cu bile – Rulmenți din fontă Unităţile de rulmenți oscilante cu bile sunt: rulmenti cu placă de bază, plăci de rulment, diapozitive de tensiune, tija de legătură, tufişuri mari consumatori finali sau rulmentii cartuş. Diverse sisteme de etansare sunt disponibile pentru a permite lagărelor să se adapteze la aplicaţii industriale diversificate. […]

Rigiditate și stabilitate excelentă în toate condițiile de încărcare. Optimizat pentru a spori rezistența la vibrații. Îmbunătățirea caracteristicilor de disipare la caldură. Niveluri reduse de uzura in rulment. Durată de viață extinsă pentru rulment. 5 sisteme diferite de etanșare. Gata de utilizare, ușor de fixat. Diametru ax: 20 mm – 160 mm.

Pentru două sau trei aranjamente de rulmenti. Uns cu vaselină. Adaptat pentru viteze mari de operare (ventilatoare industriale). Arborele de aliniere de înaltă precizie. Sigiliu din pâslă cu inel suplimentar în V. Gata pentru montaj. ZLG diametru ax: 30 mm – 120 mm / DLG: 70 mm – 120 mm.

Potrivit pentru rulmenți cu role sferice. Sigilat cu un sistem labirint. Puteţi înlocui rulmentul divizat lubrifiat atunci când vitezele de rotaţie ajung la un punct critic sau dacă temperaturile de operare ar putea deteriora rulmentul. Interschimbabil cu rulment SN având unităţi cu aceleaşi dimensiuni. Diametru ax: 60 mm – 140 mm.

Rulmenți pentru auto–aliniere cu role sferice. Economic. Potrivit pentru construcții de mașini grele, concasoare valt, suruburi transportoare sau alte mașini de funcționare în condiții severe. Diametru ax: 150 mm – 400 mm.

Echipat cu doi rulmenţi radiali de contact sau o combinaţie de un rulment radial de contact cu un rulment cu role cilindrice. Potrivit pentru aplicaţii cu capacităţi de încărcare mari combinate cu temperaturi ridicate. Adaptate pentru aplicaţii de mare viteză (ventilatoare industriale). Lubrifiantul raceste sistemul. Durată de viaţă mai lungă. Echipat cu un sistem de circulaţie […]

Potrivit pentru rulmenti cu role sferice. Excelent pentru viteze mari de operare şi sarcini. Material: EN-GJS-600-3 pentru rigiditate. Distribuţie internă de petrol prin intermediul unui inel. Sigilat cu sistem de labirint. Dotate cu indicator nivel ulei. Integrarea într-un sistem de circulație de ulei (cu sau fără încălzire). Disipare căldură excelent. Ventilatoare industriale, ciocan concasoare, lemn, […]

Unităţi de rulmenţi oscilante cu bile – Tablă ambutisată SNR unităţi de rulmenţi din tablă de oțel, sunt rulmenți tip placă, utilizate în diapozitive cu tensiune, care conectează capetele mari ale bielelor, rulmenții cartuș.

Potrivite pentru industria robustă cu condiții dure de mediu. Tratament anti-coroziune pe componente. Poate fi utilizat pentru înlocuirea rapidă a inserțiilor brevetate. Echipate cu rulmenți cu role sferice sigilate. Reducerea timpiilor morți și creșterea productivității. Gama de SPW este interschimbabilă cu carcase SN. Diamteru ax: 50 mm – 140 mm.

Unități bloc sigilate. Unități bloc împărțite TVN: pentru temperaturi continuue (sau intermitente) de funcționare între 200 ° C și 300 ° C. Potrivit pentru medii critice: cald și umed / uscat și fierbinte. Nisip-var indistria cărămidăriei, clincher călire plante. TVN/TN: perna cărămizi, poate fi instalat în toate poziţiile. TVN ax diametru: 20 mm – 75 […]

Unități de rulmenți oscilante cu bile – Inserări din oțel cromat The internal structure of bearing-inserts is largely similar to that of standard ball bearings of Series 6200 and 6300.

a

Unități de rulmenți oscilante cu bile – Termoplastic Unitățile de rulmenți oscilante cu bile SNR termoplastic și rulmenți inserați din oțel inoxidabil sunt utilizați în mod special în industriile farmaceutice și agricultură, impunând cerințe severe de sănătate și rezitență mare la coroziune pentru materialele folosite.