Suruburi cu bile

Șurub cu bile cu piuliță rotativă Poziţionare compactă: prezintă un design compact prin utilizarea şurubului şi a inelului de suport ca o singură unitate. Unghiul de contact de 45° al bilei din oţel face posibilă o sarcină axială mult mai mare. Inexistenţa baterilor ulterioare şi construcţia de mare soliditate determină o poziţionare perfectă.

Șuruburi cu bile de precizie Aduc o viteză mărită şi conferă (conduc la) Zgomot redus Înlocuire facilă (produs standard).

Șuruburi cu bile pentru viteze mari Valoarea Dm-N este de până la 150,000 (de ex: viteza elicoidală este 7.8 m/sec); viteza de alimentare este de 90m/min. Acurateţea poziţionării: Acurateţea este la nivelul cerinţelor JIS C3. Accelerare: de peste 1.0 g (9.8 m/sec2) pentru a evita pierderea de timp dintre accelerare şi încetinire.

Șuruburi cu bile pentru sarcină mare A. Pot suporta o capacitate a sarcinii de 2-3 ori mai mare decât seriile standard. B. Sarcină axială mare şi accelerare. C. Design special de lubrifiere pentru curse scurte. Acurateţe: JIS C5 şi JIS C7 Operare de mare viteză şi Durată de viaţă lungă: sistem de excepţie pentru circulaţia […]

Tipul de răcire Deisgn optimizat pentru siguranţă în funcţionare: Utilizarea procedurilor de simulare pe calculator şi a analizelor FEM face posibile protecţia termică a şurubului şi siguranţa în exploatare. Asigură o viteză de rotaţie mai mare şi o valoare Dm-N foarte riicată (de până la 200,000). În acelaşi timp, elimină efectul ulterior al rotaţiei de […]